حل شدن شکر در آب سرد وآب گرم
برای انجام دادن آزمایش به
چند لیوان نیاز داریم درون لیوان اول مقداری شکر می ریزیم در دو لیوان و
دیگر یکی از آنهارا آب سرد می ریزیم و درون دیگری آب گرم و بعد شکر را به
این دو لیوان اضافه می کنیم هر چه قدر درجه حرارت آب گرم ما بیشتر باشد حل
شدن شکر در آب با سرعت بیشتری انجام می گیرد در واقع می توان نتیجه
گرفت که حل پذیری شکر بر اثر افزایش دما زیاد تر می شود اما حل شدن شکر در
آب سرد با سرعت کمتری انجام می شود و مقداری از آن در ته لیوان باقی می
ماند .
در نتیجه این آزمایش نشان می دهد که افزایش دما باعث می شود شکر در اب گرم جنبش بیشتری پیدا کند و زودتر حل شود اما در اثر کاهش دما باعث می شود در آب سرد جنبش کمتری داشته باشد و دیرتر شکر در آب حل شود.
+ نوشته شده در جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲ ساعت 17:32 توسط فاضلی
|