هیچ میدانید چرا نباید عسل و خربزه و همین طور ماهی و ماست را با هم خورد؟
عسل دارای قند لولوز و خربزه دارای قند گلوکوز است. هر دو قند به سرعت جذب بدن میشوند و آنتالپی را بالا میبرند. در این صورت گفته میشود که شخص گرمیش شده.
این افزایش آنتالپی بدن ممکن است با ایجاد تغییر ناگهانی در بدن همراه شود و مرگ را در پی داشته باشد.
ماست و ماهی را هم نباید باهم خورد.
ماهی ، فسفر دارد و ماست ، اسید لاکتیک. واکنش این دو ماده ، یک واکنش گرماگیر است و آنتالپی بدن را پایین میآورد و به اصطلاح ، شخص دچار سردی میشود.
+ نوشته شده در جمعه ۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ساعت 14:39 توسط فاضلی
|