1- همه آب های موجود در روی کره­ی زمین شیرین وقابل استفاده برای آشامیدن نیستند ومنابع آب شیرین جهان محدود می باشد با آنکه حدود 71% سطح زمین را آب فراگرفته است.



2- آب طی فرآیندی بنام چرخه­ی آب بین زمین وآسمان مرتباً درگردش است.



3- آب دارای 4 ویژگی است از جمله: 1- کشش سطحی بالا 2- ظرفیت گرمای ویژه بالا 3- گرمای تبخیر بالا 4- افزایش حجم آب در هنگام یخ زدن



4- به معادله­ای موازنه شده می گویند که تعداداتم های واکنش دهنده­ها برابربا تعداد اتم های فرآورده باشد.



5- هسته هراتم دارای پروتون با بارمثبت ونوترون بدون باراست که الکترون با بارمنفی به دورهسته درمدارهای مشخص می­گردد.



6- بارهای هم نام یکدیگررا دفع وبارهای نا­همنام یکدیگرراجذب می کنند.



7- مولکول آب دارای ساختارخمیده وقطبی است.



8- پیوند بین اتم های اکسیژن وهیدروژن درآب کوالانسی وپیوند بین مولکول های آب با همدیگر هیدروژنی است.



9- پیوند شیمیایی بین مولکول نمک(سدیم و کلر)پیوند یونی است.



10- رسانایی الکتریکی آب با یون های موجود در آن نسبت مستقیم دارد.



11- محلول سیر شده  محلولی است که نمی تواند حل شونده­ی  بیشتری را درخود حل کند



12- انحلال پذیری گازها در آب با افزایش دمای آب کاهش می یابد.



13- حداقل غلظت اکسیژن محلول در آب که برای ادامه­ی حیات زندگی آبزیان مورد نیاز استDO نام دارد.



14- قدرت اسیدی و بازی مواد را توسط PH نمایش می دهند که PHمحلول های اسیدی از صفر تا7 وPH محلول های بازی از 7 تا 14 است. در ضمن .



15- آب دارای دو نوع سختی بنام موقت و دائم است که سختی موقت توسط یون کلسیم هیدروژن کربنات و سختی دائم توسط یون های کلسیم، آهن و منیزیم ایجاد می شود.